Termeni si conditii pentru utilizarea site-ului www.noumax.ro

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Firma iTrade Integrated Systems SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila.

Actualizarea site-ului

Site-ul este actualizat zilnic de Luni pana Vineri in functie de cantitatea de informatie care trebuie revizuita. In eventualitatea unei comenzi la un produs al carui pret nu a fost actualizat conform ofertei din ziua respectiva, acesta va fi actualizat automat de persoana care proceseaza comezile si veti fi informat despre acest fapt in momentul validarii telefonice a comenzii.

Prezentarile pentru produse

Prezentarile de produse din paginile site-ului www.noumax.ro sunt cu scopul de a oferi vizitatorilor informatii aditionale si opinii profesionale. Totusi datorita evolutiei alerte caracteristice industriei IT, prezentarile pot deveni depasite si nu trebuie considerate un substitut pentru cercetarea/ informarea individuala. Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site. iTrade Integrated Systems SRL nu intentioneaza in nici un fel sa induca un potential client in eroare si de aceea orice decizie de cumparare nu trebuie luata exclusiv pe baza unei prezentari de produs.

Pretul produselor

Preturile finale sunt exprimate in lei noi (RON), incluzand TVA 19%. In eventualitatea unui produs afisat cu un pret incorect datorita erorilor de tip tipografic, informational, tehnic sau atacuri virtuale, iTrade Integrated Systems SRL isi rezerva dreptul de a refuza / anula orice comanda pentru acel produs si va proceda in cel mai scurt timp la corectarea / eliminarea greselii respective. Contravaloarea comenzilor poate fi achitata doar in Lei (RON).

Procesarea comenzilor

Comenzile sunt procesate (validate pe e-mail, telefonic si livrate) in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi doua zile lucratoare incepand de la lansarea comenzii si / sau incasarea banilor in contul iTrade Integrated Systems SRL. Confirmarea existentei in stoc a produsului (produselor) comandat(e) este facuta in momentul validarii telefonice sau pe e-mail a comenzii. Comenzile sunt onorate in ordinea primirii lor si exclusiv in limita stocului disponibil. In situatii exceptionale (perioade de varf, stoc zero, vacante, comenzi speciale, etc.) pot aparea intarzieri in operatiunile de validare si livrare a comenzilor. Comenzile nu sunt procesate in weekend-uri.

Promotii si oferte speciale

Toate promotiile si ofertele speciale prezentate pe site sunt valabile exclusiv in limita stocului disponibil.