La Noumax te bucuri de experienta integrata Apple. Iti oferim consiliere gratuita, finantare flexibila si training profesionist.


Consultanta gratuita

Consultantii nostri sunt ghizii tai in universul Apple. Vom cauta impreuna device-ul adaptat nevoilor, personalitatii, stilului de viata si bugetului tau. Iti vom adresa doar intrebarile care conteaza si iti vom spune tot ce vrei sa stii despre produsele si serviciile Apple.
Universul Apple nu are secrete pentru noi. Si nici pentru tine.

Ne place sa fim provocati si sa gasim solutia perfecta pentru tine. Asteptam provocarea ta!


Finantare flexibila

Mai multe nevoi, mai multe device-uri si… mai multe optiuni de finantare. Consultantii nostri iti vor prezenta cele mai potrivite moduri de finantare pentru tine.

Printre serviciile de finantare pe care ti le punem la dispozitie se regasesc: Sistemul de rate Grenke pentru persoanele juridice si persoanele fizice autorizate si Reducerea educationala pentru persoanele din mediul educational si de cercetare.

Noi te finantam si tu te bucuri de noul device Apple.

Vezi optiuni Finantare


Training profesionist

Ti-ai gasit device-ul Apple potrivit si vrei sa te imprietenesti cu el.
Noi legam prietenii cat ai zice “Mar”. Iti oferim la cerere asistenta profesionala in: realizarea primilor pasi in utilizarea noului tau device, invatarea unor “tips&tricks” specifice, transferul datelor de pe vechiul device pe noul tau device Apple si multe altele.

Trainingul poate fi realizat atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.
Acest serviciu este oferit la cerere si este contra-cost. Pentru mai multe detalii si pentru a primi o oferta adaptata nevoilor tale, contacteaza-ne!