Educatie

Reducerea educationala

Oferta educationala de la Apple ofera oportunitatea studentilor, elevilor, cadrelor didactice si institutiilor educationale si de cercetare sa achizitioneze sisteme si accesorii Apple in cele mai avantajoase conditii.
Beneficiati de urmatoarele reduceri:
  • 3% discount educational pentru elevi, studenti si profesori la achizitionarea *oricarui MAC si accesorii pentru MAC
  • 5% discount educational pentru institutiile educationale la achizitionarea *oricarui MAC si accesorii pentru MAC
  • 3% discount educational pentru institutiile educationale la achizitionarea oricarui model de iPad si accesorii pentru iPad.
  Termeni si conditii Reducerea se aplica la achizitionarea unui singur sistem Mac ( Mac mini, MacBook Air, MacBook Pro, iMac sau MacPro ) pe parcursul unui an scolar Pentru accesoriile Apple pentru sisteme Mac, reducerea se aplica indiferent de numarul de produse achizitionate. Pentru a beneficia de reducere, clientii trebuie sa faca dovada eligibilitatii prin: copie dupa carnet de student / elev (minim 14 ani) sau legitimatie profesor sau adeverinta si o copie a unui act de identitate. *  Exceptie face modelul MacBook Air 13” entry-level  *  Reducerile educationale nu se cumuleaza cu alte reduceri de preturi si nu se aplica la preturile produselor vandute in regim de lichidare de stoc, produselor open box (desigilate sau utilizate), pachetelor promotionale sau produselor care fac deja obiectul unei alte oferte promotionale. Reducerea educationala se aplica doar produselor noi.

  Back to School 2019

  Perioada: 26 August -31 Octombrie 2019
   • Persoane eligibile:
    • elevi sau studenti la o unitate de invatamant autorizata de Ministerul Educatiei, avand minim varsta de 18 ani
    • profesori sau alte cadre didactite la o unitate de invatamant autorizata de Ministerul Educatiei, avand minim varsta de 18 ani
    • reducerea se aplica la achizitionarea unui singur sistem Mac eligibil pe parcursul unui an calendaristic/educational
    Pentru a beneficia de reducere, clientii trebuie sa faca dovada eligibilitatii prin: copie dupa carnet de student / elev sau legitimatie profesor sau adeverinta si o copie a unui act de identitate.
    Produse eligibile:
    • MacBook Air
    • MacBook Pro