Posted on

disclaimer

Dorim sa va asiguram ca facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din pagina de produs insa unele specificaţii, imagini, disponibilitatea sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Preturile finale sunt exprimate in lei noi (RON), incluzand TVA 19%. In eventualitatea unui produs afisat cu un pret incorect datorita erorilor de tip tipografic, informational, tehnic sau atacuri virtuale, Noumax SRL isi rezerva dreptul de a refuza sau anula orice comanda pentru acel produs si va proceda in cel mai scurt timp la corectarea / eliminarea greselii respective. Contravaloarea comenzilor poate fi achitata doar in Lei (RON).
Posted on

Watch Details Page

Un nou model. O nouă variantă mai bună a ta.

Îți prezentăm Apple Watch Series 4. Reconceput și reproiectat fundamental pentru a te ajuta să fii mai activ, mai sănătos și mai conectat.

https://www.apple.com/euro/apple-watch-series-4/a/screens_alt/images/overview/hero_landscape_endframe_large.jpg

Design complet nou. Nu doar o simplă evoluție, o revoluție.

Cel mai mare ecran Apple Watch văzut vreodată. Senzor cardiac electric nou. Digital Crown reproiectată cu feedback haptic. Complet familiar și totodată complet nou, Apple Watch Series 4 redefinește standardul pentru ceasuri.

Posted on

imac detailed description

iMac Pro

Profesioniștii la putere.

Profesioniștii iubesc iMac. Așa că am creat unul special pentru tine. Este dotat cu cele mai puternice plăci grafice și procesoare văzute vreodată la un Mac, precum și cu cele mai avansate opțiuni de stocare, memorie și I/O. Toate acestea, în spatele unui superb ecran Retina 5K, într-un design suplu all-in-one. Pentru întreaga lume, de la fotografi la editori video, animatori 3D și muzicieni, la programatori și oameni de știință, iMac Pro e gata să transforme cele mai mari idei, în cele mai mari realizări.

Un iMac cu până la 18 nuclee. Nu, n-ai citit greșit.

Un iMac cu 4 nuclee este deja remarcabil. Dar un iMac cu 8, 10, 14 sau 18 nuclee este o creatură complet diferită. Iar când în ecuație intră și Turbo Boost cu viteze de până la 4,5 GHz, iMac Pro are puterea și flexibilitatea de a echilibra procesarea multicore cu performanța single-thread. Datorită noilor instrucțiuni vectoriale AVX 512 și a noii arhitecturi cu memorie cache, procesorul gestionează și mai multe date, mai rapid. Ceea ce înseamnă că poți să randezi imagini, să editezi videoclipuri de până la 8K, să creezi efecte audio în timp real sau să compilezi următoarea ta aplicație de 5 stele, totul la o viteză fulgerătoare.

21.5-inch iMac with Retina 4K display

   
Posted on

macbookpro

MacBook Pro Mai puternic. Mai performant. Mai profi.

Noi procesoare Intel de generația a 8-a, cu 6 și 4 nuclee.
Până la 32 GB de memorie pentru a rula aplicații profesionale multiple.
Touch Bar te ajută să lucrezi mai productiv.
Ecran captivant Retina cu tehnologie True Tone.

Performanță

Multă putere aduce cu sine și multă capabilitate. MacBook Pro duce notebookul la un nivel complet nou de performanță și portabilitate. Oriunde te poartă ideile, vei reuși să le pui în practică mai repede ca niciodată cu memorie și procesoare de înaltă performanță, grafică avansată, stocare fulgerător de rapidă și multe altele.

Până la Până la

32 GB

4,8 GHz

memorie Turbo Boost
Până la Până la

3,2 GB/s

10 ore

viteze de citire SSD autonomie a bateriei
 

Ecran și audio

Relaxare pentru ochi. Muzică pentru urechi.

Ecranul Retina de pe MacBook Pro este cel mai bun ecran văzut vreodată la un notebook Mac. Are retroiluminare LED strălucită și un raport de contrast mare, oferind nuanțe închise de negru și deschise de alb. Are suport pentru o gamă largă de culori, pentru nuanțe de verde și roșu chiar mai vibrante față de sRGB. Iar modelele de 13 și 15 inchi cu Touch Bar au tehnologie True Tone. Balansul de alb se ajustează în mod automat în funcție de temperatura culorii luminii din jurul tău – pentru o experiență de vizualizare mai naturală. MacBook Pro are sunet superb echilibrat, de înaltă fidelitate, care duce experiența audio la un nivel complet nou, cu gamă dinamică mai largă și mai mult bas pentru un impact maxim. Iar difuzoarele sunt conectate direct la sistemul de alimentare, permițând o amplificare maximă mai mare. Așa că poți să mixezi o melodie din mers, să editezi un videoclip pe teren sau să vizionezi un film pe drum.


Thunderbolt 3

Cel mai puternic și mai versatil port întâlnit vreodată. Punct.

Thunderbolt 3 combină lățimea de bandă ultra-ridicată cu ultra-flexibilitatea standardului industriei USB‑C pentru a crea un port universal, turat la maximum. Acesta integrează transfer de date, încărcare și ieșire video într-un singur conector, oferind o rată de transfer de până la 40 Gb/s pentru o lățime de bandă de două ori mai mare față de Thunderbolt 2. Ambele modele MacBook Pro au până la patru porturi, astfel că ești foarte bine conectat pe oricare parte a notebookului. Dispozitivele existente se pot conecta ușor, cu ajutorul unui cablu sau adaptor. Iar Thunderbolt 3 are o mufă inversabilă, așa că indiferent cum îl conectezi, este întotdeauna pe partea corectă.


Grafică

N-o să crezi ce grafică vezi.

MacBook Pro are GPU Radeon Pro discretă în fiecare model de 15 inchi, îmbinând puterea impresionantă cu o eficiență energetică remarcabilă. Iar acum am asociat fiecare GPU discretă cu 4 GB de memorie GDDR5 standard, oferindu-ți performanță cursivă, în timp real, pentru sarcinile profesionale precum randarea titlurilor 3D în Final Cut Pro X. Modelul MacBook Pro cu Touch Bar de 13 inchi are grafică integrată puternică, cu 128 MB de memorie DRAM încorporată – de două ori mai mult decât generația anterioară – care accelerează sarcinile grafice. Asta înseamnă mai mult timp câștigat pentru ce contează cel mai mult – realizarea unor proiecte grozave.


Cip Apple T2

Securitate de ultimă generație.

Îți prezentăm cipul Apple T2 – a doua generație a cipului de silicon personalizat pentru Mac și conceput de Apple pentru ca MacBook Pro să fie și mai sigur. Inclus în modelele de 13 și 15 inchi cu Touch Bar, cipul Apple T2 are un coprocesor Secure Enclave care oferă baza pentru noi capabilități de stocare criptată și pornire securizată. De asemenea, integrează numeroși controleri discreți, inclusiv controlerul sistemului de management, controlerul audio și controlerul SSD, într-unul singur.


Stocare SSD

Pune mai multă viteză în tot ce faci

MacBook Pro are un SSD fulgerător de rapid, cu viteze de citire secvențială de până la 3,2 GB/s. Modelul de 15 inchi este disponibil cu un SSD de până la 4 TB, iar MacBook Pro de 13 inchi cu Touch Bar este disponibil cu un SSD de până la 2 TB – suficient spațiu pentru a lua cu tine până și cele mai mari fișiere, precum galerii de poze de mari dimensiuni sau proiecte video mari. Pentru a putea să-l pornești, să lansezi aplicații multiple sau să imporți fișiere uriașe cât ai clipi. Iar cu cipul Apple T2, totul este criptat automat din mers.


Touch Bar

Mai multe moduri de a fi productiv, mereu la îndemână.

Touch Bar înlocuiește tastele funcții care au ocupat timp îndelungat partea superioară a tastaturii, cu ceva infinit mai flexibil și mai puternic.Acesta se schimbă automat în funcție de ce faci pentru a afișa instrumente relevante pe care știi deja cum să le folosești: comenzi de sistem precum volum și luminozitate, modalități interactive pentru a ajusta sau naviga prin conținut, caracteristici de tastare precum emoticoane și multe altele.