iPhone 13 Pro

Prodigios. Productiv. Pro.

Ecran Super Retina XDR cu ProMotion pentru imagini fluide și reacții prompte. Upgrade substanțial al sistemului de camere pentru noi posibilități spectaculoase. Durabilitate excepțională. Cip ultra rapid A15 Bionic. Autonomie senzațională a bateriei. Pe scurt, Pro.

[Mesaj partener]

Cumpără acum

Design

Design superb și rezistent.

Un design la fel de încâtător pe cât este de durabil, cu oțel inoxidabil de calitate chirurgicală, Ceramic Shield și rezistență la apă de nivel.

Oțel inoxidabil de calitate chirurgicală

Design durabil cu Ceramic Shield

Sistem profesionist de camere

Upgrade major al camerei. Posibilități fotografice.

Un upgrade masiv al hardware-ului se combină cu un software superinteligent pentru a face posibilă fotografierea macro cu obiectivul ultra-superangular, zoom optic 3x cu teleobiectivul și modul Noapte cu toate camerele.

Fotografia macro surprinde detaliile epice ale obiectelor micuțe

Captează de până la 2,2 ori mai multă lumină pentru poze și clipuri video mai bune

Fotografia macro dă dimensiuni epice celor mai mici detalii

Modul Cinematic

Focalizare dinamică. Mai mult dramatism.

Filmează cu un efect de adâncime superficială a câmpului și adaugă în mod automat tranziții elegante ale focalizării între subiecte pentru a-ți ilustra mult mai creativ povestea video.

1 TB

Un terabyte de stocare — suficient pentru toate pozele și clipurile tale video

Ecran

Salut, ProMotion.

Fă cunoștință cu ecranul Super Retina XDR cu ProMotion. Cu o rată de reîmprospătare adaptivă de până la 120Hz și performață grafică excepțională, îți oferă o experiență cu adevărat unică.

Cip și baterie

Putere. Pură. Pentru Pro.

Descoperă rapid lucrurile de care te poți bucura doar pe Pro. Un cip care jonglează cu sarcinile avansate. Un salt gigantic al autonomiei bateriei, pentru a ține toată ziua.

GPU 5-core
complet nou

amplifică viteza pentru propulsa afișajul avansat cu ProMotion

Până la 28 de ore de redare video

Neural Engine super rapid

face posibile modul Cinematic, Smart HDR 4 și alte funcționalități

5G

Nimic nu se compară cu 5G pe iPhone.

Totul se petrece atât de rapid pe 5G. Conexiunea este suficient de rapidă pentru jocuri multiplayer și nu numai. Iar modul Date inteligente conservă în mod automat încărcarea bateriei atunci când nu aveți nevoie de toată această viteză.

De ce iPhone

Nimic nu se compară cu iPhone.

Performanță inteligentă

Cip conceput de Apple pentru viteză, eficiență energetică și inteligență în tot ce faci.

Îți protejează intimitatea

Fiecare detaliu este conceput pentru a-ți păstra informațiile confidențiale și în siguranță.

Este durabil și își păstrează valoarea

iPhone este construit pentru utilizare îndelungată și își păstrează valoarea mai mult timp decât alte smartphone-uri.

Sustenabilitate

iPhone este proiectat cu atențe maxiumă pentru mediu, utilizând materiale reciclate.

Comparație

Ce iPhone ți se potrivește?

Nume produs
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max
iPhone 13
Imagini
Finisaj
Privire rapidă
Conexiune celulară
Cameră
Cip
Baterie
Durabilitate

Accesorii MagSafe

Pune-i o carcasă magnetică, un portofel sau ambele.

Un nou ecosistem de accesorii pentru atașare simplă și încărcare wireless mai rapidă. Datorită nenumăratelor combinații, există câte ceva potrivit fiecărui stil.

AirTag

Cel mai ușor mod de a-ți găsi lucrurile.

Atașează un AirTag pentru a-ți monitoriza lucrurile importante și localizează-le cu ușurință folosind aplicația Găsire.

Mențiuni legale

Ecran: Ecranele au colțuri rotunjite. Atunci când este măsurat ca un dreptunghi, ecranul are o diagonală de 5,42 inchi (iPhone 13 mini), 6,06 inchi (iPhone 13, iPhone 13 Pro) sau 6,68 inchi (iPhone 13 Pro Max). Zona de vizualizare efectivă este mai mică.

Rezistență la apă: iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13, and iPhone 13 mini sunt rezistente la stropire, apă și praf și au fost testate în condiții controlate de laborator, cu o clasificare IP68 conform standardului IEC 60529 (adâncime maximă de 6 metri, până la 30 de minute). Rezistența la stropire, apă și praf nu este permanentă și poate scădea ca urmare a uzurii normale. Nu încerca să încarci un iPhone umed; consultă ghidul utilizatorului cu privire la instrucțiunile de curățare și uscare. Deteriorarea cauzată de lichide nu este acoperită de garanție.

Fotografie la lumină slabă: Performanță de până la 2,2x mai bună în condiții de lumină slabă cu obiectivul superangular pe iPhone 13 Pro and iPhone 13 Pro Max (comparativ cu generația anterioară).

Capacitate: Spațiul disponibil este mai mic și variază în funcție de mulți factori. O configurație standard utilizează aproximativ 11GB - 14GB de spațiu (inclusiv iOS și aplicațiile preinstalate) în funcție de model și configurări. Capacitatea de stocare poate suferi modificări în funcție de versiunea de software și poate varia în funcție de dispozitiv.

Conexiune celulară și wireless: Este necesar un abonament de internet. 5G și LTE sunt disponibile pe anumite piețe și prin anumiți operatori de telefonie mobilă. Vitezele se bazează pe rata de transfer teoretică și variază în funcție de condițiile locației și de operatorul de telefonie mobilă. Pentru detalii cu privire la compatibilitatea 5G și LTE, contactează operatorul tău de telefonie mobilă și consultă apple.com/iphone/cellular.

Alimentare și baterie: Funcționarea bateriilor depinde de configurația rețelei și de mulți alți factori; rezultatele efective variază. Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare și va trebui înlocuită la un moment dat de către un furnizor de servicii Apple. Autonomia bateriei și numărul de cicluri de încărcare variază în funcție de utilizare și setări. Consultă apple.com/ro/batteries and apple.com/ro/iphone/battery.html pentru mai multe informații.

Disponibilitate: Este posibil ca unele funcționalități să nu fie disponibile în toate țările sau toate regiunile.

SharePlay: Disponibil ulterior în 2021.

Accesorii: Accesoriile se comercializează separat.

AirTag: Găsirea precisă este compatibilă cu iPhone 11 și modelele ulterioare (cu excepția iPhone SE generația a 2-a).

© 2021 MARVEL